Tak takıştırabildiğin kadar!

Facebook Twitthis Furl
Share 2010-2011 sezonundamücevher ve takıların başına buyruk tarzları ve dikkat çeken görünümleri özellikle boyun, bilek ve parmaklarda kendini gösteriyor. Zarif takıların varlığı devametse de gösterişli ve abartılımücevherler yeni sozona damgasını vuruyor. Yeni sezonda mücevher ve takılarda ne kadar fazla o kadar iyimantığı hâkim oluyor ve kadınlar kıyafetlerini gösterişli takılarla gösteriyor. Birbiri ardına takılanmetal, altın zincir bilezikler, gümüş kalın kelepçeler, gösterişli kolyeler ve yan yana takılan taşlı yüzüklermodern ve güçlü bir tarzı işaret ediyor. Yeni sezondamücevher ve takılarınızla stlinizi ortaya koymak istiyorsanız 2010 sonbahar kışmücevher trendlerine bir göz atın. 
NE KADAR FAZLA OKADAR İYİ
Yeni sezonda mücevher ve takılar için “ne kadar fazla o kadar iyi” dedik. Siz de bu trendi kendi tarzınıza ve kıyafetinize göre rahatça uygulayabilirsiniz. İşte ipuçları...

** Klasik siyah elbisenizin yakasında parıldayan, dolayarak taktığınız metal ya da altın zincir kolyelerle kıyafetinize hareket katabilirsiniz.
** Parmaklarınıza taktığınız birbirinden farklı yüzükler günlük jean tişört kombininizi çok şık tamamlar.
** Uzunlu kısalı taşlı kolyelerin bir arada kullanılması yeni sezonda çok moda. Eğer kolyelere meraklıysanız çok şanslısınız çünkü yeni sezon için boynunuzda farklı ve iddialı kolyeleri bir arada kullanma şansınız doğdu... Ancak unutmayın taktığınız mücevherler ve takılar aralarında kontrast oluşturabilirler ancak kıyafetinize uyumlu olmalılar.


Gösterişli kolyeler
Püskül ayrıntıları
Güçlü motifler
Metal mücevherler




Ne isterseniz onu takabilirsiniz.Sınırlarınızı zorlayın ...

0 yorum yazın:

yorumlarınız

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...